مشکلات قابل حل با ارتودنسی کدامند؟اغلب از ما در مورد عوارض ارتودنسی و اینکه چه مشکلات دندانی را می توان با ارتودنسی برطرف کرد؟ سؤال میشود. اگرچه درمان ارتودنسی خطرناک نیست، اما مانند هر مداخلهای برای بدن شما، خطرات جزئی دارد.
برای کودکان و بزرگسالان، باید گزینههای درمانی را در نظر بگیرید، زیرا داشتن اطلاعاتی برای سنجش خطرات و مزایای درمان قبل از تصمیم گیری مهم است. درکلینیک دندانپزشکی مایا، متخصص ارتودنسی با در نظر گرفتن شرایط شخصی شما یا فرزندتان، درمورد خطراتی که ممکن است با آن مواجه شوید صحبت می کنند.
ارتودنسی
هنگامی که با هر نوع مشکل دندانی مواجه هستید، دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ارتودنسی ایده خوبی است. یکی از رایج ترین مشکلاتی که بیماران با آن مواجه می شوند، نداشتن بایت مناسب است، به این معنی که دندانها یا فکهای آنها در یک راستا قرار ندارند. مشکلات بایت باید به موقع درمان شوند، در غیر این صورت می توانند منجر به مشکلات دندانی اضافی شوند.
درباره درمان ارتودنسی
یادگیری بیشتر در مورد ارتودنسی ایده بسیار خوبی است، زیرا این شاخه از دندانپزشکی بر روی حرکت دندان ها در موقعیت مناسب خود تمرکز می کند تا بتوانند دقیقاً همانطور که قرار است کار کنند. رایج ترین نوع درمان ارتودنسی که برای کمک به صاف کردن دندانها استفاده میشود، بریسها هستند که امروزه افراد نیازمند میتوانند از بین آنها چند نوع مختلف را انتخاب کنند.
مشکلات قابل حل با ارتودنسی کدامند؟
عوارضی که درمان ارتودنسی می تواند برطرف کند!
لیست زیر شامل چهار نوع مختلف از عوارض بایت است که با استفاده از ارتودنسی قابل درمان هستند:
ازدحام دندان ها
بسیاری از افراد دارای دندان های شلوغ هستند، به این معنی که فضای کافی در فک بالا یا پایین برای قرار دادن تمام دندان های فرد وجود ندارد. زمانی که فضای کافی در دهان برای قرار دادن همه دندان ها وجود نداشته باشد، دندان ها کج می شوند. برای اینکه یک متخصص دندانپزشکی بتواند دندان ها را در موقعیت صحیح خود قرار دهد، از یکی از انواع مختلف بریس های موجود امروزه استفاده می شود.
آندربایت و اوربایت
یکی دیگر از مشکلات قابل حل با ارتودنسی همین مورد است. آندربایت و اوربایت هر دو جزء عوارض گزش محسوب می شوند، حتی اگر جزئی باشند. هر زمان که یک بیمار دندانپزشکی با آندربایت یا اوربایت تشخیص داده شود، برای اصلاح این مشکل نسبتاً رایج دندانی باید بریس هایی روی دندان ها قرار گیرد. اگر مشخص شود که بیمار دچار آندربایت یا اوربایت شدید است، ممکن است لازم باشد که برای اصلاح این مشکل دندانی تحت عمل جراحی دندان قرار گیرد.
کراس بایت
کراس بایت یک عارضه دیگر دندانی است، به این معنی که، دندان های بالایی پشت دندان های پایینی قرار می گیرند. در حالی که ژنتیک اغلب عاملی در ایجاد این نوع مشکلات دندانی است، می تواند ناشی از برخی رفتارهای عادتی مانند مکیدن طولانی شست نیز باشد. این مشکل بایت اغلب با استفاده از بریس ها درمان می شود، اگرچه می توان آن را با استفاده از گسترش دهنده کام ارتودنسی نیز درمان کرد.
شما می توانید برای اطلاع از بهترین سن برای شروع درمان ارتودنسی همین حالا به این لینک مراجعه کنید.
فاصله
این مشکل بایت برعکس شلوغی دندان است، زیرا فاصله به این معنی است که فضاها یا شکاف های زیادی بین دندان ها وجود دارد. البته گاهی اوقات مشکل وجود فضاها یا شکاف در دهان، خود به خود برطرف می شود، در بیشتر مواقع برای بستن این شکاف ها نیاز به انجام نوعی از درمان ارتودنسی است. رایج ترین نوع درمان ارتودنسی برای این مشکل، استفاده از بریس است.
اکنون که با مشکلات دندانی که با ارتودنسی قابل برطرف شدن هستند، آشنا شدید می توانید متوجه شوید که آیا به درمان ارتودنسی نیاز دارید یا خیر. واقعاً ضروری است که بایت شما یک بایت سالم باشد، گاهی نیاز است تحت درمان قرار بگیرید تا دندان ها را در موقعیت های مناسب خود، حرکت دهید.
شما می توانید برای آشنایی با انواع ارتودنسی دندان به این لینک مراجعه کنید.